Fysik

Resistivitet

03. februar 2008 af Izabella (Slettet)
Kan man ikke beregne resistiviteten ved at´sige
rho/det der "p"= a*A , altså hældningskoefficienten gange med tværsnitarealet ?

og hvilke enhed kommer det ud i ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af mathon

rho = R*a/L med enheden Ohm*mm^2/m = 10^(-6)*Ohm*m

Svar #2
03. februar 2008 af Izabella (Slettet)

nå ja, oka !

Skriv et svar til: Resistivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.