Matematik
Hjælp til parabler
03. februar 2008 af
kajkajkaj (Slettet)
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=467132&reply=3#3
Svar #2
04. februar 2008 af janko (Slettet)
hvis du søger svar efter om du har fundet det korrekte a-værdi, så har du!
a = 144
y= 144x^2 - 24x + 1
a = 144
y= 144x^2 - 24x + 1
Skriv et svar til: Hjælp til parabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
