Matematik
forskrift
05. februar 2008 af
Diederichsen (Slettet)
Mangler lidt hjælp til følgende opgave:
Der skal bestemmes en forskrift for funktionen L(t) når L'(t)=b*L(t)-0,005*L(t)^2
og L(t)-->80 for t-->uendelig og L(0)=10
Der skal bestemmes en forskrift for funktionen L(t) når L'(t)=b*L(t)-0,005*L(t)^2
og L(t)-->80 for t-->uendelig og L(0)=10
Skriv et svar til: forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
