Matematik
vektorer
06. februar 2008 af
Nyx84 (Slettet)
Lad der om vektorerne a og b gælde, at:
vektor a= (7,0) og vektor b = (2cosv,2sinv)
Arealet af det parallelogram som vektorerne udspænder, må ikke overstige værdien 8.
Bestem gradtallet for de vinkler v i intervallet
)0 grader,180 grader( hvor dette er opfyldt.
vektor a= (7,0) og vektor b = (2cosv,2sinv)
Arealet af det parallelogram som vektorerne udspænder, må ikke overstige værdien 8.
Bestem gradtallet for de vinkler v i intervallet
)0 grader,180 grader( hvor dette er opfyldt.
Svar #1
06. februar 2008 af peter lind
|a gange b tværvektor|<=8
Du kan også regne determinanten for de 2 vektorer ud. Den numeriske værdi af dette må højst være 8.
Du kan også regne determinanten for de 2 vektorer ud. Den numeriske værdi af dette må højst være 8.
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
