Engelsk
hjælp mig med at rette gramma
06. februar 2008 af
guccigirl18 (Slettet)
The racoons live in Canada. The racoons got their name because they washing their food before they eat it. A racoon weight 2-12 kilo and the fur are grey. The racoons bear tree to six young every year. In Latin the racoons name is Procyon Lotor. The racoons eat corn, fruit and trash.
The wolf: the wolf has a long bushy tail and powerful jaws. The wolf lives in forest and the wolf weight 75 kilo, and become one meter high. The wolves live in Europe, Asia, and North America.
The beaver: the beaver is a big gnawer and eat cortex from willows, leaves and twig. The beavers are knower of they are good to build embankment. The beaver weight up to 40 kilo and become normally 15 years old, sometimes they become 25-30 years old. The beaver has a brown fur, the hind paws are big and the beaver has web on his paws. The beaver can become under the water in 15 minutes, before it must swim up and got air. The beavers live near the water, in family groups.
tjek gramma og ret fejl hvis det ikke er i samme tid så er i søde
The wolf: the wolf has a long bushy tail and powerful jaws. The wolf lives in forest and the wolf weight 75 kilo, and become one meter high. The wolves live in Europe, Asia, and North America.
The beaver: the beaver is a big gnawer and eat cortex from willows, leaves and twig. The beavers are knower of they are good to build embankment. The beaver weight up to 40 kilo and become normally 15 years old, sometimes they become 25-30 years old. The beaver has a brown fur, the hind paws are big and the beaver has web on his paws. The beaver can become under the water in 15 minutes, before it must swim up and got air. The beavers live near the water, in family groups.
tjek gramma og ret fejl hvis det ikke er i samme tid så er i søde
Svar #1
06. februar 2008 af Isomorphician
washing = wash
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
fur are = fur is
racoons = racoon's
forest = the forest
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
become = grows to be
The wolves = Wolves
gnawer = rodent
twig = twigs
are knower of they are = are known to be good at building dams.
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
become normally = normally grows to be 15 years old
sometimes... = sometimes they grow to be 25-30 years old
can become under the water = can stay under water for 15 minutes
got air = get air
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
fur are = fur is
racoons = racoon's
forest = the forest
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
become = grows to be
The wolves = Wolves
gnawer = rodent
twig = twigs
are knower of they are = are known to be good at building dams.
weight = weighs
kilo = kilos eller kilograms
become normally = normally grows to be 15 years old
sometimes... = sometimes they grow to be 25-30 years old
can become under the water = can stay under water for 15 minutes
got air = get air
Skriv et svar til: hjælp mig med at rette gramma
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
