Matematik
Forskrift?
06. februar 2008 af
Lucretia (Slettet)
Jeg har et lille spørgsmål til følgende opgave:
Inkubationstiden for bananfluers æg afhænger af temperaturen og kan beskrives ved funktionen
(f(x)=14,1+1208*e^-0,207x,
hvor f(x) er inkubationstiden målt i timer, og x er temperaturen målt i C.
Mit spørgsmål er; Hvad betyder tallet 14,1 i forskriften?
Tak på forhånd.
Inkubationstiden for bananfluers æg afhænger af temperaturen og kan beskrives ved funktionen
(f(x)=14,1+1208*e^-0,207x,
hvor f(x) er inkubationstiden målt i timer, og x er temperaturen målt i C.
Mit spørgsmål er; Hvad betyder tallet 14,1 i forskriften?
Tak på forhånd.
Svar #1
06. februar 2008 af dnadan (Slettet)
prøv at lade x gå mod uendeligt, så vil du se, at 14,1 er max for funktionen, såfremt Dm(f)=R+
Skriv et svar til: Forskrift?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
