Matematik
Forklaring af sammenhæng i trigonometri opg.
09. februar 2008 af
cob (Slettet)
Opgaven er linket herunder....
http://peecee.dk/upload/view/96506
Jeg har problemer med at vise sammenhænget mellem x & y. Har forsøgt at beregne manglende sider (x og y) for på den måde at redegøre for dem. Nogen der kan give et hint...
Jeg har reduceret ligningen således at x opfyler den, og har fået ikke mindre end 4 løsninger.
x= -6,26
x= -0,44
x= 1,5
x= 2,20
Går ud fra at det er de to x>o der skal bruges?
http://peecee.dk/upload/view/96506
Med venlig hilsen
cob
http://peecee.dk/upload/view/96506
Jeg har problemer med at vise sammenhænget mellem x & y. Har forsøgt at beregne manglende sider (x og y) for på den måde at redegøre for dem. Nogen der kan give et hint...
Jeg har reduceret ligningen således at x opfyler den, og har fået ikke mindre end 4 løsninger.
x= -6,26
x= -0,44
x= 1,5
x= 2,20
Går ud fra at det er de to x>o der skal bruges?
http://peecee.dk/upload/view/96506
Med venlig hilsen
cob
Svar #2
09. februar 2008 af cob (Slettet)
Skal jeg i denne type opgave forklare noget omkring sammenhænget mellem x og y eller er det nok at beregne ligningen og komme med en kort vurdering af betydningen af de to x værdier?
Skriv et svar til: Forklaring af sammenhæng i trigonometri opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
