Matematik
Homogen differentialligning...
10. februar 2008 af
ASLAK (Slettet)
y(t)=C1e^2t + C2te^2t + C3t^2e^2t
Rødderne i karakter ligningen er:
?1=2
?2=2
?3=1
det er egentlig kun det sidste leds (C3t^2e^2t) rødder jeg ikke er helt sikker på. Kan det passe det er 1????
Rødderne i karakter ligningen er:
?1=2
?2=2
?3=1
det er egentlig kun det sidste leds (C3t^2e^2t) rødder jeg ikke er helt sikker på. Kan det passe det er 1????
Svar #1
10. februar 2008 af ASLAK (Slettet)
ups. ved spørgsmålstegn skal der stå lamda1, lamda2, lamda3.
Skriv et svar til: Homogen differentialligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
