Fysik

Omregning af enhed

11. februar 2008 af kiwidinok (Slettet)
Hej

Skal dividere to tal, som har hver deres enhed.
Det ene er J*nm og det andet µm.
Resultat skal ud i J, hvordan regner jeg enten nm eller µm om?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2008 af mathon

(J*nm)/(µm) = (J*nm)/(10^3 nm) = (10^(-3) J*nm)/nm = 1 mJ

eller

(J*nm)/(µm) = (J*10^(-9) m)/(10^(-6) m) = 10^(-3) J = 1 mJ

Skriv et svar til: Omregning af enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.