Matematik
regneforskrift
21. august 2004 af
klavs123 (Slettet)
Opgaven lyder : Angiv en regneforskrift for den funktion f, der opfylder:
a)f'(x)=sin2x og f(0,5pi)= 2
b)f''(x)=6x+1 , f'(0)=1 og f(2)=3
Nogen der kan forklarer mig hvad jeg skal gøre? evt. lave lidt
hilsen klavs
a)f'(x)=sin2x og f(0,5pi)= 2
b)f''(x)=6x+1 , f'(0)=1 og f(2)=3
Nogen der kan forklarer mig hvad jeg skal gøre? evt. lave lidt
hilsen klavs
Svar #1
21. august 2004 af iB (Slettet)
a) Integrer f´! Når du gør det, vil du få en integrationskonstant, som du kan betstemme med den anden oplysning.
b)Det samme! Her får du bare to integratinskonstanter, og derfor får du også to oplysninget til at finde dem.
b)Det samme! Her får du bare to integratinskonstanter, og derfor får du også to oplysninget til at finde dem.
Skriv et svar til: regneforskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
