Matematik
4. gradspolynomium
12. februar 2008 af
Sherwood (Slettet)
Hvilken regression bruger man, når man laver et fjerdegradspolynomium? På lommeregneren hedder det QuartReg, men hvad hedder det på normalt dansk?
Svar #2
12. februar 2008 af Sherwood (Slettet)
Lineær? Vil du være flink at forklare?
Lineær - y=ax+b
fjerdegradspolynomium - f(x)=ax^4+bx^3+cx^2+dx+e
Jeg forstår ikke helt.
Lineær - y=ax+b
fjerdegradspolynomium - f(x)=ax^4+bx^3+cx^2+dx+e
Jeg forstår ikke helt.
Svar #3
12. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
TI og Casio bruger selv 'fjerdegradsregression' i de respektive manualer.
Svar #4
12. februar 2008 af peter lind
#2
Lineær i udtrykket lineær regression henviser til lineær i de parametre, der skal bestemmes.
Et udtryk som ax^4+bx^3+cx^2+dx+e er lineær i a, b, c og d. Når du bestemmer et vilkårligt polynomium ved regression er det derfor lineær regression.
Lineær i udtrykket lineær regression henviser til lineær i de parametre, der skal bestemmes.
Et udtryk som ax^4+bx^3+cx^2+dx+e er lineær i a, b, c og d. Når du bestemmer et vilkårligt polynomium ved regression er det derfor lineær regression.
Skriv et svar til: 4. gradspolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
