Matematik

REDUCER

12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)
(a+b)^2-2a(a+b), det er opgaven..

så reducerer jeg:

a^2+b^2+2ab-2a^2+2ab, og så går jeg i stå?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2008 af peter lind

Der skal stå -2ab til sidst. adder led med a^2, adder led med b^2 og adder led med 2ab.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2008 af mathon

....-2a(a+b) = ....-(2a^2+2ab)

når du hæver denne minusparentes skifter fortegn og regne tegn fra + til -

....-(2a^2+2ab) = ....-2a^2-2ab

Svar #3
12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)

ok :

a^2+b^2-2a^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2008 af mathon

a^2+b^2-2a^2 = -a^2+b^2

Svar #5
12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)

tusind tak, kæmpe hjælp!

Skriv et svar til: REDUCER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.