Matematik
Trigonometri
14. februar 2008 af
Toshiba (Slettet)
Trekant .
a = 8, c = 15 , højden fra vinkel B til siden b = 5
Hvordan tegner man en skitse til den ? :s
mvh.
a = 8, c = 15 , højden fra vinkel B til siden b = 5
Hvordan tegner man en skitse til den ? :s
mvh.
Svar #1
14. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Tegn først linjestykket |BC| (a=8) herefter kan spidspunktet A findes ved brug af en passer.
Svar #2
14. februar 2008 af Toshiba (Slettet)
Jeg forstår det desværre ikke. Det er fordi man skal beregne de øvrige sider og vinkler.
højden fra vinkel B ? :s hvad betyder det
mvh. :)
højden fra vinkel B ? :s hvad betyder det
mvh. :)
Svar #3
14. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Vinklerne kan alle beregnes ved brug af cosinusrelationen(slå op i din bog)
Højden fra B kan herefter udregnes.
Højden fra B kan herefter udregnes.
Skriv et svar til: Trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
