Matematik

trekantsberegning

14. februar 2008 af Chimmi (Slettet)
Hej er der nogen der kan hjælpe med opg 1) hvor jeg skal finde de to værdier af b i dette link:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/syge07/2007-8-7-SF_Med.pdf ?
(jeg har lavet de andre delopgaver til denne opgave).


på forhånd mange tak




Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2008 af dnadan (Slettet)

a^2=b^2+c^2-2bc*cos(C)(såfremt jeg da husker cosinusrelationen korrekt), indsæt de kendte værdier og løs andengradsligningen med hensyn til b.

Svar #2
14. februar 2008 af Chimmi (Slettet)

okai, nu har jeg fundet ud af det.. mange tak:)

Svar #3
14. februar 2008 af Chimmi (Slettet)

nogen der kan hjælpe med at løse opgave 5 i det samme link?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. februar 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97676

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. februar 2008 af mathon

#1
a^2=b^2+c^2-2bc*cos(A)

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

#1.
a^2=b^2+c^2-2bc*cos(A) /\ c^2=a^2+b^2-2ab*cos(C)

#3.
Du kan skrive det inde i integralet som:

x^-3 * x^5 - 2x^2*ln(x)

og derved x^2 - 2x^2*ln(x). Dette kan integreres ved hjælp af partiel integration.

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. februar 2008 af mathon

#6

[x^5 - 2x^2*ln(x)]/x^3 = x^2 - 2x^(-1)*ln(x)

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#5 og #6
naturligvis :-) Sådan går det, når det er næsten 2 år siden jeg sidst brugte den formel :-)

Skriv et svar til: trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.