Engelsk

nogen der evt. vil kigge.

14. februar 2008 af ilubabs (Slettet)
After an one year in America, where Jess and Jules had played professional football in the professional leagues. They have it very good and have experiences very much together, but Jess miss Joe very much. She Couldn’t find a new guy just like Joe.

It was morning and Jess was wake up at 7 o’clock, she should with the fly at 15 o’clock. She should live with her family in a half year. She should visit all her old friend and her lover boy Joe. Made by should she get married with him. If they get married Jess will have him with her to America, when she can play football and be happy again.


korrekt? 8B<3
evt kigge, rette fejl og komme me nye idéer?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2008 af Isomorphician

an one year = one year / a year
They have it very good = They are well off / They are doing well
experiences = experienced
miss = misses
Couldn't = could not
was woke up = woke up
fly = flight
15 o'clock = 3 o'clock in the afternoon / 3 pm
She should live.... = She was going to live with her family for half a year.
She should visit = She was going to visit
friend = friends
lover boy = boyfriend
Made by = Maybe
should she = she was going to marry him?
get = got
will have him... = would take him with her to America
when = where

Svar #2
14. februar 2008 af ilubabs (Slettet)


After one year in America, where Jess and Jules had played professional football in the professional leagues. They are well off and have experienced very much together, but Jess missed Joe very much. She Could not find a new guy just like Joe. It was morning and Jess woke up at 7 o’clock, she should with the flight 3 o’clock in the afternoon. She was going to live with her family for half a year. She was going to visit all her old friends and her lover boy, Joe. Maybe she got marry him. If they got married, they both take to America and wont to live a good live with party, football and many others Things.


rette igen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Det er ikke alt du har rettet. Du skrifter i øvrigt mellem datid og nutid, og specielt første sætning "where Jess and Jules had played professional football in the professional leagues" er forvirrende. Hvis du hurtig skriver en tilsvarende dansk tekst, kan vi nok bedre forstå sætningernes rette betydning.

Lige en anden lille ting. På engelsk har man det med at starte således:

After one year in America, Jess and... --> Having been in America for a year, Jess and...

Svar #4
15. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

efter et halv år i America, hvor jess and jules har spillet fodbold i din professionalee liga. de havde det rigtig godt, men Jess savnede Joe rigtig meget. Hun kunne ikke finde en ny fyr, lige som Joe.

det var morgen og Jess vågnede kl 7 hun skulle med flyet hjem kl 16:00. Hun skulle bo hjemme hos hendes familie i et halvt år. hun skulle besøge gamle venner og være en del sammen med joe og måske giftes med ham. Hvis de bliver gift ville hun tage ham med til America så hun kunne spille Professional fodbold igen.

den danske verision. (_:

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Mit bud. Rettelserne er bygget på #1.

Having been in America for a year, Jess and Jules had been playing a lot of football in the professional leagues. They were doing well and they had experienced much together, however, Jess missed Joe a lot. She was not able find a new guy just like Joe.

It was early morning and Jess woke up at seven o’clock. She should catch her flight home at 3 o’clock in the afternoon. She was going to stay with her family for half a year. She would visit all of her old friends and her boyfriend, Joe. Maybe she end up marrying him. If they got married, she would take him with her to America where she could start playing professional football again and where they would have parties and many other things.

Nogen vil muligvis benytte 'soccer' om fodbold, da det er i USA og da der er tale om alm. fodbold (Bend it like Beckham).

Skriv et svar til: nogen der evt. vil kigge.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.