Engelsk
Få ord
19. februar 2008 af
Kloge (Slettet)
Hej .. Vi fik som opgave at oversætte nogen ord ud fra en tekst. Men nogen af ordene kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, og jeg kunne heller ikke rigtig finde dem i ordbogen. Håber nogen af jer derude evt. hjælpe med dem
On the run:
He took back his guilty plea:
Straightout
On the run:
He took back his guilty plea:
Straightout
Svar #2
20. februar 2008 af Kloge (Slettet)
Altså der står sådan der på et ark vi har fået udleveret og det skal oversættes ?
Ordene kommer fra en anden tekst vi har fået udleveret...
Ordene kommer fra en anden tekst vi har fået udleveret...
Svar #3
20. februar 2008 af blackduck (Slettet)
On the run = På flugt eller bare på farten/i løb lidt afhængigt af sammenhængen.
He took back his guilty plea = Han tran sin tilståelse tilbage
Straightout (jeg mener det skal være i to ord, eventuelt med bindestreg). Det betyder utroligt nok bare ligeud, det kan være et svar der er ligeud eller man kan sige "straight out of college."
He took back his guilty plea = Han tran sin tilståelse tilbage
Straightout (jeg mener det skal være i to ord, eventuelt med bindestreg). Det betyder utroligt nok bare ligeud, det kan være et svar der er ligeud eller man kan sige "straight out of college."
Skriv et svar til: Få ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
