Matematik

sider og vinkler i trekantet

20. februar 2008 af cloudo (Slettet)
Er der nogen, der ved, hvad jeg skal gøre?

Udregn de ukendte sider og vinkler i trekantet.

C = 30 grader b = 7,8 Areal af ABC = 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2008 af mathon

T =(1/2)a*b*sin(C) = 10

a*b*sin(C) = 20

a = 20/(b*sin(C)) = 20/(7,8*sin(30°)) = 20/(7,8*0,5) = (40/7,8)

Svar #2
20. februar 2008 af cloudo (Slettet)

kan du ikke forklare hvordan du udregnede a.

Skriv et svar til: sider og vinkler i trekantet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.