Engelsk
rettelse. haster
20. februar 2008 af
BGXD (Slettet)
Hej.
Jeg ar skrevet nogle sætninger, som lyder forkert i mine ører. Vil I være søde at kigge på dem og fortælle mig mm det er korrekt skrevet eler ej, eller hvordan jeg bør skrive det.
Mange tak
Jeg ar skrevet nogle sætninger, som lyder forkert i mine ører. Vil I være søde at kigge på dem og fortælle mig mm det er korrekt skrevet eler ej, eller hvordan jeg bør skrive det.
Mange tak
Svar #1
20. februar 2008 af BGXD (Slettet)
undskyld jeg glemte at srive sætningerne.
1. Many girls are being abused by working for people in their houses, or by their employers.
2. Their life and their condition of life has probably became very normal for them,
3.the difference between boys at work and girls at work is that the boys gets higher salary than the girls, and the girls gets abused bodily.
4. I still remember his dirty broken clothes and his little oil greasy body. ( jeg husker stadig hans revnet tøj og krop smurtet i olie)
Tak
1. Many girls are being abused by working for people in their houses, or by their employers.
2. Their life and their condition of life has probably became very normal for them,
3.the difference between boys at work and girls at work is that the boys gets higher salary than the girls, and the girls gets abused bodily.
4. I still remember his dirty broken clothes and his little oil greasy body. ( jeg husker stadig hans revnet tøj og krop smurtet i olie)
Tak
Svar #2
20. februar 2008 af Isomorphician
2: become very normal to them
3: gets = get (x 2).
salary = salaries
4: enten oil greased body eller oily greasy body
3: gets = get (x 2).
salary = salaries
4: enten oil greased body eller oily greasy body
Skriv et svar til: rettelse. haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
