Matematik
Haster
21. februar 2008 af
JTPUK (Slettet)
vurdér besøgstallet i 2010 for voksne, hvis tendensen forsætter.
år: 2002 = 14028 besøgende
år: 2003 = 14310 besøgende
år: 2004 = 16384 besøgende
år: 2005 = 17450 besøgende
år: 2006 = ?
år: 2007 = ?
år: 2008 = ?
år: 2009 = ?
år: 2010 = ?
Har indeks tal for 2002 til 2005.
Skal jeg bruge k^n = k(1+r)^n ??
år: 2002 = 14028 besøgende
år: 2003 = 14310 besøgende
år: 2004 = 16384 besøgende
år: 2005 = 17450 besøgende
år: 2006 = ?
år: 2007 = ?
år: 2008 = ?
år: 2009 = ?
år: 2010 = ?
Har indeks tal for 2002 til 2005.
Skal jeg bruge k^n = k(1+r)^n ??
Svar #1
21. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)
Lad være med at skrive haster i overskriften.. skriv en mere sigende overskrift næste gang!
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
