Fysik

fyrtårn

23. februar 2008 af LL DK (Slettet)
Håber nogle kan hjælpe med denne opgave,for kan ikke finde ud a den:
http://peecee.dk/upload/view/99684

på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2008 af Jerslev (Slettet)

#0 Find arealet under kurven (det vil være den energimængde, der er afsat på en dag). ;) Det kan nok hjælpe dig lidt videre.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2008 af linee-piigen (Slettet)

jah, men vi kan ikke komme længere derfra.

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2008 af Michaelosm (Slettet)

Hvis i ved hvor meget energi solcelleanlægget producerer på en dag, er det ikke særlig svært at finde ud af hvor mange dage det tager at oplade et batteri på 390MJ.

Hvis E=den mængde energi solcelleanlægget producerer på en dag, og d=antallet af dage, er:

d=390MJ/E.

Skriv et svar til: fyrtårn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.