Fysik
snorbølger
23. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hej,
i skolen lavede vi et forsøg med snorbølger. Og fik følgende resultater:
Snorens længde: 1,50m
Lod 1's vægt: 0,100kg.
Antal knuder: 0
f (Hz): 24
1/f: 0,04
lambda=2*L=2*1,50=0,75m
har jeg ret (det med lambda)
i skolen lavede vi et forsøg med snorbølger. Og fik følgende resultater:
Snorens længde: 1,50m
Lod 1's vægt: 0,100kg.
Antal knuder: 0
f (Hz): 24
1/f: 0,04
lambda=2*L=2*1,50=0,75m
har jeg ret (det med lambda)
Skriv et svar til: snorbølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
