Studievejledning

Halvt år i USA

24. februar 2008 af lolller3 (Slettet)
Hey

Her i starten af næste år har jeg tænkt på måske at tage et halvt år til fx USA og arbejde samtidigt med at jeg lærte noget engelsk. Problemet er at jeg ikke rigtigt har noget konkret og på den måde ikke lige vil vide hvordan dette skulle foregå. For jeg har siddet og kigget på nettet efter noget lignende hvad jeg kigger efter, og har dog ikke fundet noget indtil videre. Så ville høre om der er nogle af jer der har erfaring med noget lignende eller på anden måde kunne hjælpe mig?

På forhånd tak!

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2008 af chrisjorg (Slettet)

Arbejde i USA? Det har du ikke lov til som dansk statsborger.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2008 af chrisjorg (Slettet)

Hvorfor ikke arbejde noget tid i Danmark/EU og så tage på sprogskole til USA i stedet?
Jeg ved godt det ikke er så spændende at holde sabbatår herhjemme, men måske kunne du prøve at finde et spændende job i København?

Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

#1.
Jo da. Du skal blot have en ophold- og arbejdstilladelse til det. Det fås gennem Det amerikanske udenrigsministerium, der hvert år holder et såkaldt Green Card lottery. Det er lykkedes en ven og jeg at opnå ophold- og arbejdstilladelse i USA fra medio 08 til medio 09. (Krav: en bestået gymnasiel eksamen, svarende til high school).

En anden måde, som en bekendt af mig har gjort, er at søge en stilling hos et multinationalt firma (med en base i USA) som har lov til at sende dig til USA og arbejde hos firmaet. Jeg kender dog ikke de specifikke regler herom.

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. februar 2008 af chrisjorg (Slettet)

#3
Bare og bare. Det er ikke så let som du hentyder.

Brugbart svar (1)

Svar #5
26. februar 2008 af Jannik.rl (Slettet)

Jeg har tænkt nøjagtig samme tanke, hvor så mange har sagt at det ikke er nemt at få opholds- og arbejdstilladelse. Jeg kom samtidigt i tanke om at man absolut ikke må drikke derovre før aldren er nået 21, så jeg har valgt at slå mig ned et halvt år i Sydney Australien, hvor det engelske og storbylivet stadig er aktuelt. (Søg evt. på "Working holiday")

Skriv et svar til: Halvt år i USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.