Matematik
isoler.
25. februar 2008 af
Janeerendarling (Slettet)
Hej jeg skal isolere RY i denne ligning
E= I*(RI*RY)
E= I*(RI*RY)
Svar #1
25. februar 2008 af sigmund (Slettet)
Ja, og hvad er problemet? Divider med I*RI på begge sider: RY = E/(I*RI).
Svar #2
25. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
#0.
Mener du ligningen for modstanden i et kredsløb: E = I*(RI + RY)? If so:
E = I*(RI + RY)
<=>
RI + RY = E/I
<=>
RY = E/I - RI
Mener du ligningen for modstanden i et kredsløb: E = I*(RI + RY)? If so:
E = I*(RI + RY)
<=>
RI + RY = E/I
<=>
RY = E/I - RI
Skriv et svar til: isoler.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
