Matematik

Vektorer

26. februar 2008 af nunu1989 (Slettet)
Hej.. Hvordan bestemme man koordinaterne til punkterne C og D, der opkyses:

A(2,3), B(-2,4), vektoren AC=(-1,2) og vektoren BD=(-4,6)

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

et hint: prøv at opløse de to vektorer i stedvektorer, herved kan du finde C og D

Svar #2
26. februar 2008 af nunu1989 (Slettet)

Hvordan. ? vektoren AB=(b1-a1,b2-a2)

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Ta' et kig på indskudsreglen.

Svar #4
26. februar 2008 af nunu1989 (Slettet)

indskudsregelen: OB=OA+AB
AB=OB-OA

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#4
Korrekt, nu kan punktet C og D findes.

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.