Fysik

gitterligning

27. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
Som i nok ved hedder gitterligningen:

d*Sin=n*lambda

Nu skal jeg finde Sin, derfor omskriver jeg ligningen til:

Sin=(n*lambda)/d

.... meeen nogen steder står der at formlen hedder:

Sin=(lambda/d) ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af mathon

...har du fået forklaret
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=472282

Svar #2
27. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)

ligningen for Sin står der ikke

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2008 af mathon

af 1. orden:
d*sin(phi_1) = 1*lambda

sin(phi_1) = lambda/d

Skriv et svar til: gitterligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.