Matematik
Hjælp til differentialligning
28. februar 2008 af
fhansen (Slettet)
Jeg kan slet ikke få hul på nedenstående opgave. Kan nogen hjælpe mig med at løse den?
En funktion f er løsning til differentialligningen
y' = 2x + 5 - y ,
og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f.
En funktion f er løsning til differentialligningen
y' = 2x + 5 - y ,
og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f.
Svar #1
28. februar 2008 af sukkertrold-xD (Slettet)
Jeg skulle sige fra Erik Morsing at han godt kan hjælpe dig med opgeaven. :)
Svar #2
28. februar 2008 af fhansen (Slettet)
Det lyder godt - og hvem er så Erik Morsing? Skriver han svaret her?
Skriv et svar til: Hjælp til differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
