Matematik
Differentialligning!?
28. februar 2008 af
Kris* (Slettet)
Håber der er en der kan hjælpe mig med en matematikopgave, som jeg ikke helt kan finde ud af.
Opgaven lyder:
En funktion f er løsning til differentialligningen y'=2x+5-y, og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
a) Bestem en forskrift for f.
????
:)
Tak
Opgaven lyder:
En funktion f er løsning til differentialligningen y'=2x+5-y, og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
a) Bestem en forskrift for f.
????
:)
Tak
Skriv et svar til: Differentialligning!?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
