Matematik
Hjælp til et par ligninger ;O)
28. februar 2008 af
thechick (Slettet)
Hej ;O)
Jeg har et par ligning som jeg er meget i tvivl om håber der er nogen der kan hjælpe ;O)
1. 3*x^2,5
2. 15x^3 =7x^2
Håber der er nogen der gider hjælpe mig på for hånd tak ;O)
Jeg har et par ligning som jeg er meget i tvivl om håber der er nogen der kan hjælpe ;O)
1. 3*x^2,5
2. 15x^3 =7x^2
Håber der er nogen der gider hjælpe mig på for hånd tak ;O)
Svar #1
28. februar 2008 af Mestertyv (Slettet)
1. Den første er ikke nogen ligning
2. 15x^3 = 7x^2
15*x^3/x^2 = 7 <=> x^3/x^2 = 7/15
2. 15x^3 = 7x^2
15*x^3/x^2 = 7 <=> x^3/x^2 = 7/15
Svar #2
28. februar 2008 af thechick (Slettet)
Ups undskyld jeg havde glemt noget i den første den skal se sådan ud :
3*x^2,5 = 12
;O)
3*x^2,5 = 12
;O)
Skriv et svar til: Hjælp til et par ligninger ;O)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
