Fysik

halveringstykkelse

28. februar 2008 af altera (Slettet)
Har lidt svært ved at forstå dette

Jeg har formlen: log(1/2) / log a

a = 0.936329

Jeg får resultatet: -.3215


hmm ?? minus?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2008 af Marie+Louise (Slettet)

Du må have tastet forkert på lommeregneren. Husk, at log(1/2) = log(1) - log(2) = -log(2), da log(1) = 0. Derudover giverer log til tal under 0, så resultatet er to negative tal divideret med hinanden. Det giver et positivt tal.

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2008 af Marie+Louise (Slettet)

Om igen:

"Derudover giver log til tal under 0 et negativt tal, så..."


Svar #3
28. februar 2008 af altera (Slettet)

Jeg har brugt ti-interactive - og har skrevet det korrekt ind skulle jeg mene. men prøver lige på lommeregneren :)

Svar #4
28. februar 2008 af altera (Slettet)

Hehehehe, du havde ret, trykkede forkert.. skrev ikke log ind foran a.

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2008 af Esbenps

#2
Du mener det korrekt, tror jeg. Du mener, at logaritmen til tal under 1 giver et negativt tal. Logaritmen til negative tal er udefineret...

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2008 af Marie+Louise (Slettet)

#5 Netop, den sætning fuckede bare helt op :)

Skriv et svar til: halveringstykkelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.