Matematik
Hjælp, brøker?
28. februar 2008 af
miss13 (Slettet)
Hej alle, nogen der ved...
f(x+2)-f(x)/f(x) = -5/9, og f (-1) = 4,5
Hvad udtrykker brøkken -5/9?
f(x+2)-f(x)/f(x) = -5/9, og f (-1) = 4,5
Hvad udtrykker brøkken -5/9?
Svar #1
29. februar 2008 af Riemann
De oplysninger du giver er modstridende.
hvis f(x+2)-f(x)/f(x)= -5/9 så følger det, at (da f(x)/f(x) = 1. Husk dog at f(x) skal være forskellig fra 0)
f(x+2)=-5/9+1 = 4/9
Dette kan kun være sandt hvis f(x) = 4/9 for alle x.
Det strider derimod direkte imod oplysningen om, at f(-1)= 4.5
hvis f(x+2)-f(x)/f(x)= -5/9 så følger det, at (da f(x)/f(x) = 1. Husk dog at f(x) skal være forskellig fra 0)
f(x+2)=-5/9+1 = 4/9
Dette kan kun være sandt hvis f(x) = 4/9 for alle x.
Det strider derimod direkte imod oplysningen om, at f(-1)= 4.5
Skriv et svar til: Hjælp, brøker?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
