Matematik
Grafen for f
29. februar 2008 af
Ralphi (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig lidt med denne opgave?
Opgave 2: Om grafen for f oplyses følgende:
Dm(f) = [-4;6] Vm(f) = [-2;3]
Grafen er et ret linjestykke.
a) Hvilke muligheder er der for grafen for f ? (Tegn dem.)
b) Bestem for hver af mulighederne forskriften for f grafisk.
c) Beregn forskriften for f i det tilfælde, at hældningskoefficienten er negativ.
Opgave 2: Om grafen for f oplyses følgende:
Dm(f) = [-4;6] Vm(f) = [-2;3]
Grafen er et ret linjestykke.
a) Hvilke muligheder er der for grafen for f ? (Tegn dem.)
b) Bestem for hver af mulighederne forskriften for f grafisk.
c) Beregn forskriften for f i det tilfælde, at hældningskoefficienten er negativ.
Svar #2
01. marts 2008 af JesperJuul (Slettet)
Hint: Der er kun to muligheder...
Den ene er lineært aftagende denne anden lineært voksende.
Den ene er lineært aftagende denne anden lineært voksende.
Skriv et svar til: Grafen for f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
