Matematik
Vektor
01. marts 2008 af
Dyhre (Slettet)
Jeg ved, at |vektor a|^2 = vektor a * vektor a.
(* = prik).
Derfor, |vektor a| = kvardatrod (vektor a * vektor a)
Men hvordan kan jeg finde ud af, hvad vektor a er? Altså uden de er prikket sammen?
Enten som tal eller kordinater? Eller bare længden af vektor a?
(* = prik).
Derfor, |vektor a| = kvardatrod (vektor a * vektor a)
Men hvordan kan jeg finde ud af, hvad vektor a er? Altså uden de er prikket sammen?
Enten som tal eller kordinater? Eller bare længden af vektor a?
Svar #1
01. marts 2008 af Marianneda (Slettet)
Længden af vektor a: kvadratroden af 1.koordinaten i 2. + 2.koordinaten i 2.
Hvis vektor a har koordinaterne a1 og a2, er længden af vektoren altså: kvadratrod(a1^2+a2^2)
Hvis vektor a har koordinaterne a1 og a2, er længden af vektoren altså: kvadratrod(a1^2+a2^2)
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
