Matematik
vektorer i 3D
03. marts 2008 af
Nyx84 (Slettet)
vektor a = (1,2,3) og vektor b = (1-k,-4,-6), k tilhører R
a)Bestem k, så vektor a og vektor b er parallelle.
b)Bestem k, så 2*længden af vektor a = længden af vektor b
a)Bestem k, så vektor a og vektor b er parallelle.
b)Bestem k, så 2*længden af vektor a = længden af vektor b
Svar #1
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)
a) Hvis krydsproduktet mellem to vektorer i rummet er nulvektoren, hvad betyder det så om de to vektorer? Benyt dette til at bestemme k.
b) Prøv at finde længden af vektorerne, løs herefter ligningen med hensyn til k.
b) Prøv at finde længden af vektorerne, løs herefter ligningen med hensyn til k.
Skriv et svar til: vektorer i 3D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
