Matematik
MATEMATIK OPGAVE... HJÆLP DET HASTER
05. marts 2008 af
lost (Slettet)
hej er der nogen som kan hjælpe mig med at differentier nedstående funktion og finde fortegnsvariation og maximunværdien?
f(X)= -X^3+30X^2-193X-30
TAK PÅ FORHÅND
f(X)= -X^3+30X^2-193X-30
TAK PÅ FORHÅND
Svar #2
05. marts 2008 af lotteha (Slettet)
f'(x)=-3x^2+60x-193
Sæt f'(x)=0 of find x, så har du maksimum
Sæt f'(x)=0 of find x, så har du maksimum
Skriv et svar til: MATEMATIK OPGAVE... HJÆLP DET HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
