Matematik

Reducer..

06. marts 2008 af Stutterfly (Slettet)
1) (a-9)*(a+9)=??


2) 2*(3a-2b)+b

2*3a = 6a
2*-2b= -4b
-4b+b= -3b

6a-3b???????

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af mathon

1)
(a-b)(a+b) = a^2 -b^2


2)
er RIGTIG

Svar #2
06. marts 2008 af Stutterfly (Slettet)

Der står 9 ikke b.. men er det så a*2 og 9*9??
2a*81 :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2008 af mathon

...det er skrevet ALMENT!!!

...og du skal jo også LÆRE lidt!!!:-)

Svar #4
06. marts 2008 af Stutterfly (Slettet)

ja ja i know.. men forstår ikk det der a^2...

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2008 af mathon

(a-9)(a+9) = a^2 - 9^2 = a^2 - 81...(3.kvadratsætning eller hvordan du nu nummererer dem)

Skriv et svar til: Reducer..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.