Matematik
beviser - mundtlig
06. marts 2008 af
Cosmo (Slettet)
Hej
Er der nogle der kort kunne hjælpe mig med et par beviser til mundtlig?
Det første spørgsmål lyder
´=cos(x)$)
Det andet lyder:

Er der nogle der kort kunne hjælpe mig med et par beviser til mundtlig?
Det første spørgsmål lyder
Det andet lyder:
Svar #2
06. marts 2008 af Cosmo (Slettet)
Ups..latek smuttede vidst.
Spørgsmål 1 igen:
Bevis sin(x)´=cos(x)
Spørgsmål 2:
Bevis at enhver positiv kontinuert funktion har en stamfunktion.
Spørgsmål 1 igen:
Bevis sin(x)´=cos(x)
Spørgsmål 2:
Bevis at enhver positiv kontinuert funktion har en stamfunktion.
Svar #3
06. marts 2008 af Cosmo (Slettet)
spørgsmål 1:
Er det noget med enhedscirklen? eller kan man ikke vise det på en anden måde?
Spørgsmål 2:
Vi ved jo at hver kontinuer funktion har en stamfunktion. Skal det laves ud fra et interval, og altså som arealfunktion? Hvor man viser at A er en stamfunktion til f.
Igen - er der ikke en anden måde?
Er det noget med enhedscirklen? eller kan man ikke vise det på en anden måde?
Spørgsmål 2:
Vi ved jo at hver kontinuer funktion har en stamfunktion. Skal det laves ud fra et interval, og altså som arealfunktion? Hvor man viser at A er en stamfunktion til f.
Igen - er der ikke en anden måde?
Svar #4
06. marts 2008 af Cosmo (Slettet)
har selv løst den med sin og cos, ved at bruge LIM.
Er også selv ved at få det sidste bevis skrevet ordentligt nu.
Håber dog stadigvæk nogle evt. har nogle andre løsningsforslag.
Er også selv ved at få det sidste bevis skrevet ordentligt nu.
Håber dog stadigvæk nogle evt. har nogle andre løsningsforslag.
Skriv et svar til: beviser - mundtlig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
