Matematik
hjælp til procent regning.
09. marts 2008 af
kim19 (Slettet)
På en bankkonto indsattes 5000 kr. den 31/9-2002. Beløbet blev stående på kontoen indtil 31/3-2007. Renten på kontoen var 0,21% pr. kvartal.
a) Hvor meget stod der på kontoen den 31/3-2007?
en der kan hjælp mig her ?
på forhånd tak
a) Hvor meget stod der på kontoen den 31/3-2007?
en der kan hjælp mig her ?
på forhånd tak
Svar #1
09. marts 2008 af mathon
4½ år omregnet til kvartaller = n
indestående 31/3-2007:
K = 5000*1,0021^n
indestående 31/3-2007:
K = 5000*1,0021^n
Svar #2
09. marts 2008 af kim19 (Slettet)
men et kvatal er jo 4 mdr. hvad skal jeg så skriver når det er et halvt år ?
Skriv et svar til: hjælp til procent regning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
