Engelsk
rettelser
10. marts 2008 af
Olviro (Slettet)
In this assignment, I have worked on mathematics and physics, my problem statement means analyzing my data with help from some different, differentiable graphs.
My data come from our experiment "heating and cooling down of water”
For the experiment I also got a procedure to the experiment
I'll describe how to use differential reckoning to find different tangents to a graph, for that I'll use some examples from my data.
I am also going to tell what you use differential reckoning to in physics.
Those tangents are being used to find the growth or the fall in an exact time, here I also got some different examples of from my data.
Finally I'll report what differentiablereckoning is used for today.
er der nogen der gider kigge igennem for fejl
My data come from our experiment "heating and cooling down of water”
For the experiment I also got a procedure to the experiment
I'll describe how to use differential reckoning to find different tangents to a graph, for that I'll use some examples from my data.
I am also going to tell what you use differential reckoning to in physics.
Those tangents are being used to find the growth or the fall in an exact time, here I also got some different examples of from my data.
Finally I'll report what differentiablereckoning is used for today.
er der nogen der gider kigge igennem for fejl
Svar #1
10. marts 2008 af Isomorphician
worked on = worked with
er lidt i tvivl om hvad du mener med den næste sætning
"heating and cooling..." = "Heating and Cooling Water"
procedure to the experiment = procedure on how to do the experiment.
differential reckoning = differential calculations
I'll = I will
Those tangents = Tangents
got = have
er lidt i tvivl om hvad du mener med den næste sætning
"heating and cooling..." = "Heating and Cooling Water"
procedure to the experiment = procedure on how to do the experiment.
differential reckoning = differential calculations
I'll = I will
Those tangents = Tangents
got = have
Skriv et svar til: rettelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
