Matematik
trekant.
10. marts 2008 af
Bengisu (Slettet)
nogen der kan hjælpe ? D:
i trekant ABC er ligebenet med A=B=65 grader. desuden er a= 17,3. Beregn de resterende stykker i trekanten.
nogen der kan hjælpe ? D:
i trekant ABC er ligebenet med A=B=65 grader. desuden er a= 17,3. Beregn de resterende stykker i trekanten.
Svar #2
10. marts 2008 af flickan87 (Slettet)
Udregn vinkel C: 180 - 65 - 65
Udregn b ved sinusrelation: a/sinA = b=sinB hvor du isolerer b=a/sinA*sinB
Udregn c ved sinusrelation: b/sinB = c/sinC hvor du isolerer c=b/sinB*sinC
Håber du kan bruge det :)
Udregn b ved sinusrelation: a/sinA = b=sinB hvor du isolerer b=a/sinA*sinB
Udregn c ved sinusrelation: b/sinB = c/sinC hvor du isolerer c=b/sinB*sinC
Håber du kan bruge det :)
Svar #5
10. marts 2008 af dnadan (Slettet)
a/sinA=b/sinB <=> b=a*sinB/sinA, idet sinB=sinA fås nu: b=a
(man kan også blot argumentere for, at at trekanten er ligebenet, A=B, dvs. a=b)
(man kan også blot argumentere for, at at trekanten er ligebenet, A=B, dvs. a=b)
Skriv et svar til: trekant.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
