Fysik
Henfaldskonstant
12. marts 2008 af
VictorJ (Slettet)
Er henfaldskonstanten er en størrelse man kan slå op i fysik-kemi-databogen?
Svar #1
12. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Henfaldstiden er, henfaldskonstanten kan herefter beregnes ved:
t½=ln(2)/k
t½=ln(2)/k
Svar #2
12. marts 2008 af janko (Slettet)
Nej - ikke de databøger jeg kender!
Henfaldskonstant er jo givet ved halveringstiden, T½.
Du kan finde halveringstiden, T½ og dernæste beregne henfaldskonstant k med:
k = ln(2)/T½
Henfaldskonstant er jo givet ved halveringstiden, T½.
Du kan finde halveringstiden, T½ og dernæste beregne henfaldskonstant k med:
k = ln(2)/T½
Svar #3
12. marts 2008 af VictorJ (Slettet)
Er halveringstiden er en størrelse man kan slå op i fysik-kemi-databogen?
Skriv et svar til: Henfaldskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
