Tysk
Rettelse af sætninger
12. marts 2008 af
Gavin (Slettet)
Er der nogen fejl i oversættelsen af disse sætninger?
1) På grund af krigen skiltes de =
Wegen der Krieg wurden sie getrennt
2) Hun kom hjem uden sin mappe =
Sie kam nach Hause ohne ihre Mappe
3) Under krigen var der slemt i byerne =
Während der Krieg war es schlecht in den Städten
4) Efter forestillingen gik de hjem =
Nach der Vorstellung sie nach Hause gingen
1) På grund af krigen skiltes de =
Wegen der Krieg wurden sie getrennt
2) Hun kom hjem uden sin mappe =
Sie kam nach Hause ohne ihre Mappe
3) Under krigen var der slemt i byerne =
Während der Krieg war es schlecht in den Städten
4) Efter forestillingen gik de hjem =
Nach der Vorstellung sie nach Hause gingen
Skriv et svar til: Rettelse af sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
