Matematik

Isolér

13. marts 2008 af Meno (Slettet)
hej... kan i hjælpe mig lidt med den her:

Isolér r i formlen l*r^2+p=q

på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

l*r^2+p=q <=> r=sqrt((q-p)/l)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Altså
1. trække p fra
2. dividere med l
3. tage kvadratroden

Svar #3
13. marts 2008 af Meno (Slettet)

er det ikke +-kvadratroden

Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.