Matematik
Differential y=m(x)
14. marts 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Følgende er givet:
d^2m/dx^2=-q(x)
Her er q(x)=1/2x+1
og det gælder at m(0) og m(4)=0
Hvordan bestemmer jeg:
Bestem løsningen y=(mx) til differentialligningen:
Håber på lidt hurtig hjælp!,
LL
d^2m/dx^2=-q(x)
Her er q(x)=1/2x+1
og det gælder at m(0) og m(4)=0
Hvordan bestemmer jeg:
Bestem løsningen y=(mx) til differentialligningen:
Håber på lidt hurtig hjælp!,
LL
Skriv et svar til: Differential y=m(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
