Fysik
Halveringstykkelse
16. marts 2008 af
nadine123 (Slettet)
HJÆLP
Hvad betyder det her:
når vi har radioaktiv stråling intensiteten med I 0, vil denne efter at have trængt x ind i et materuakke have intensiteten
Hvad betyder det her:
når vi har radioaktiv stråling intensiteten med I 0, vil denne efter at have trængt x ind i et materuakke have intensiteten
Svar #1
16. marts 2008 af dnadan (Slettet)
I=I0*e^(-kx), for x>0
Hvor halveringstykkelsen findes ved:
T½=ln(2)/k
Hvor halveringstykkelsen findes ved:
T½=ln(2)/k
Skriv et svar til: Halveringstykkelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
