Engelsk

Rettelse af en oversættelse??

16. marts 2008 af Anonymanonymanonym (Slettet)
1) There are more taxis in New York than they more other cities.
2) We have 7 boxes of to tomatoes.
3) There are above 600 churches in Rom.
4) There are more sheep than peoples in Australian.
5) In Indian employ/use some farmer continues/constant oxen.
6) I like his concerto for 2 pianos.
7) At the supermarket I bought egg, fish, vegetables and many other things.
8) I have brug for any /some tort clothes. Even my socks are wet.
9) John caught 2 trout – I caught a zo pike and an old bike wheel.
10) White mice are sweet, but they smell.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2008 af Isomorphician

Skriv de danske sætninger ind, så har vi en chance for at forstå hvad du mener.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2008 af Indy-Pindy (Slettet)

Haha, ja tak!

Svar #3
16. marts 2008 af Anonymanonymanonym (Slettet)

1) Der er flere taxier i New York end i de fleste andre storbyer.
2) Vi har 7 kasser med (of) tomater.
3) Der er over 600 kirker i Rom.
4) Der er flere får end mennesker i Australien.
5) I Indien bruger nogle bønder stadig okser.
6) Jeg elsker hans koncert (concerto) for 2 klaverer.
7) Henne i (at) supermarkedet købte jeg æg, fisk, grønsager og mange andre ting.
8) Jeg har brug for noget tørt tøj. Selv (even) mine sokker er våde.
9) John fangede to ørreder - jeg fangede en gedde og et gammelt cykelhjul.
10) Hvide mus er søde, men de lugter.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2008 af kiju (Slettet)

1) There are more taxis in New York than IN MOST OTHER BIG CITIES (they more other cities).
2) We have 7 boxes of to tomatoes.
3) There are MORE THAN (above) 600 churches in ROME (Rom).
4) There are more sheep than PEOPLE (peoples) in AUSTRALIA (Australian).
5) In INDIA (Indian) SOME FARMERS STILL USE OXEN (employ/use some farmer continues/constant oxen).
6) I like his concerto for 2 pianos.
7) At the supermarket I bought egg, fish, vegetables and many other things.
8) I NEED SOME DRY CLOTHES (have brug for any /some tort clothes). Even my socks are wet.
9) John caught 2 TROUTS (trout) – I caught a zo pike and an old bike wheel.
10) White mice are sweet but they smell.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2008 af Isomorphician

1: than they more other cities = than in most other big cities
2: 7 = seven
of to tomatoes = of tomatoes
3: above = more than
Rom = Rome
4: peoples = people
5: In India some farmers still use oxen
6: 2 = two
7: egg = eggs
8: I need some dry clothes. Even my socks are wet.
9: 2 trout = two trouts
zo pike = pike
10: sweet = cute

Skriv et svar til: Rettelse af en oversættelse??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.