Matematik

Dobbeltlogaritmer

31. august 2004 af hrskitzo (Slettet)
Når man i et dobbelt log. system ved at:

f(x)=b * x^2


detter er:

f(x)= 3,8 * 6,6^2

Hvordan tegner man det ind i et dobbelt log. sys. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2004 af iB (Slettet)

æhhh, har du lavet en tastefejl? Din funktion er jo bare en konstant uden variabel!?

Svar #2
31. august 2004 af hrskitzo (Slettet)

hvad er der galt med den?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2004 af emul0c

sådan som det er nu er det jo bare en prik på papiret.
i selve funktionen bliver der nødt til at være x ( f.eks. f(x)=3,8*x^2 ), så ville det give en lige linie.

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2004 af iB (Slettet)

Som den er nu giver den også en linie (ikke bare en prik) -Linien er bare parallel med 1.aksen...

Svar #5
31. august 2004 af hrskitzo (Slettet)

Enig det skal være en linje. Men hvordan tegner man den ind? Dvs. hvilke punkter (tal) skal man bruge til at tegne linjen op?

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. september 2004 af iB (Slettet)

Der er vel ikke så mange tal at vælge i mellem ;-) Regn ud 3,3*6,6^2=c og tegn en linie parallel med 1.aksen, og som skære 2.aksen i c. Sådan bilver det i hvert fald i et normalt (carteansk!?) koordinatsystem, og jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle blive på samme måde i et dobbeltlogaritmisk... Tænk på at for alle x er f(x)=c

Skriv et svar til: Dobbeltlogaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.