Matematik
radius i en cirkel
25. marts 2008 af
FRB16 (Slettet)
opgaven lyder=
udtryk radius i cirklen ved trekantens højde og grundlinje
r = (g •h) /v (2 • p) kan det her være rigtigt? er nemlig kommet i tvivl
er der nogen der kan hjælpe?
udtryk radius i cirklen ved trekantens højde og grundlinje
r = (g •h) /v (2 • p) kan det her være rigtigt? er nemlig kommet i tvivl
er der nogen der kan hjælpe?
Skriv et svar til: radius i en cirkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
