Matematik
eksponentiet regning
25. marts 2008 af
caroline07 (Slettet)
i det følgende antages, at bakteiekulturen som funktion af tiden vokser eksponentielt. desuden antages der at der ved starten er 1 bakterie og at efter 180 min. er 1000 bakterier.
bestem forskriften for den funktion der angiver bakterieantallet som funktion af antal minutter efter starten.
hvor mange procent stiger pr. time?
bestem forskriften for den funktion der angiver bakterieantallet som funktion af antal minutter efter starten.
hvor mange procent stiger pr. time?
Svar #1
25. marts 2008 af Christinana (Slettet)
Kom med dit eget bud først. Hint: En eksponentiel funktion er f(x) =b*a^x. Ved x=0 er f(x)=1. Ved x=180 er f(x)=1000. To punkter, så kan du lave regression.
Skriv et svar til: eksponentiet regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
