Tysk
Er oversættelserne korrekte?
26. marts 2008 af
thegambler (Slettet)
Jeg har fem oversættelser som jeg ville høre I ville kigge efter for fejl:
1. Jeg kommer i morgen = Ich komme morgen
2. I kom godt hjem = Ihr kamt gut nach Hause
3. Han hjælper sin onkel = Er hilft seinem Onkel
4. De går i biografen = Sie gehen ins Kino
5. Han gik hjem klokken 17 = Er ging um 17 Uhr nach Hause
1. Jeg kommer i morgen = Ich komme morgen
2. I kom godt hjem = Ihr kamt gut nach Hause
3. Han hjælper sin onkel = Er hilft seinem Onkel
4. De går i biografen = Sie gehen ins Kino
5. Han gik hjem klokken 17 = Er ging um 17 Uhr nach Hause
Skriv et svar til: Er oversættelserne korrekte?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
