Matematik

Trekant

27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)


To ensvinklede trekanter ABC og DEF.
Oplysninger:
lille c = 6
lille a = 4

lille f = 9
lille e = 12


Bestem længden
Af hver siderne
EF og AC.

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af Isomorphician

Forholdet mellem siderne i de to trekanter er ens.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2008 af mathon

skalafaktor
f/c = 9/6 = 3:2 = 1,5:1

Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.